Virtual Staging

Virtual staging van jouw foto's

Voor degenen die moeite hebben met het visualiseren van ruimten, biedt virtual staging niet alleen voorbeelden van hoe meubilair in een ruimte zou kunnen passen, maar ook hoe verschillende soorten meubilair ten opzichte van elkaar in dezelfde ruimte zouden kunnen passen. Veel makelaars maken gebruik van onze virtual staging service om leegstand te voorkomen. Virtuele homestyling geeft een veel beter beeld van de werkelijke grootte van een ruimte. Zet dezelfde ruimte in scène met verschillende stijlen meubilair, en je hebt een snelle en kosteneffectieve manier om verschillende markten en kopers aan te spreken. Virtueel in scène gezette huizen verkopen tevens ook sneller, hierdoor kan jij als makelaar je turnaround time verkleinen.

In deze snelle heb je als makelaar op het internet ongeveer tien seconden om de aandacht van een potentiële koper te trekken. Virtual staging is ontworpen om precies dat te doen, zo snel mogelijk. Aangezien het stagen van foto's over het algemeen minder duur en tijdrovend is dan traditionele home staging en de resultaten zijn tevens beter, zijn er niet veel redenen om virtual staging niet uit te proberen. Neem contact met ons op een voor een introductiekorting en probeer virtual staging eens uit als makelaar.

contact@rendersopmaat.nl
tel: +31 6 58 01 59 50

Voordelen van virtual staging

Het stagen van foto's is een goedkoop alternatief, en is veel flexibeler dan traditionele home staging. Een woonkamer kan bijvoorbeeld virtueel in verschillende stijlen worden ingericht - van traditioneel tot modern, en alles daar tussenin - om verschillende soorten kopers aan te spreken. Dus, afgezien van het aanspreken van een groot aantal kopers en het stimuleren van een snelle verkoop, waarom zou het stagen van foto's nog meer een goed idee zijn om te overwegen? Hier zijn een paar redenen waarom het een goed idee zou kunnen zijn...

Virtual staging geeft lege kamers een nieuw leven

Het is aardig moeilijk om te bepalen hoe een lege ruimte aanvoelt als je jouw meubels erin zet. Het gebruik van virtual staging geeft een beter idee van de afmetingen van een kamer, en hoe meubels in de ruimte zouden staan. 

Geeft elke ruimte een functie

Wanneer kamers leeg worden gelaten, kan er soms de vraag zijn waarvoor een kamer wordt gebruikt - is het een recreatieruimte? Een slaapkamer? Een studeerkamer? Het gebrek aan informatie leidt tot onzekerheid - en onzekerheid kan invloed hebben op de waarde van een woning.

Door virtual staging ziet een woning er verzorgd uit

Wanneer huizen leeg staan, is het gemakkelijk om een doffe reactie te krijgen - vooral wanneer het neutrale kleurenpalet van muren en vloeren weinig warms en uitnodigend te bieden heeft. Wanneer er virtueel meubilair wordt toegevoegd, breekt dit de saaie kleuren, en blaast het leven in de ruimte.

Virtual Staging

vanaf €75 /foto