INTERIEUR IMPRESSIES

Interieur visualisatie om jouw ontwerp duidelijk in beeld te krijgen

Met onze artist impressions maken we het mogelijk om jouw ideeën en wensen fotorealistisch te visualiseren.

Interieur visualisatie voor elk project

Interieur visualisatie is een 3D rendering die op maat gemaakt worden voor interieur projecten. Het stelt jouw vooral in staat om 3D ontwerpen te presenteren in artist impressions met een unieke persoonlijkheid. Een interieur visualisatie zorgt ervoor dat je gemakkelijk alle componenten kan weergeven waaraan de ontwerper heeft gedacht. Denk hierbij aan apparatuur, meubilair, en hoe ze integreren met de ruimte, inclusief alle verschillende kleuren, verlichting en texturen.

Zonder twijfel is interieurontwerp een enorme industrie, en als je wilt concurreren in deze business heb je top-notch 3D visualisaties nodig die jou in staat stellen jouw ontwerpen goed te communiceren. Kortom, met interieur rendering kan jij al jouw klanten verschillende opties van een ruimte laten zien. Hierdoor kunnen zij kiezen welke aspecten van jouw werk ze mooi vinden. Ook voor een particulier met een eigen woning is het handig om te beginnen met een interieur visualisatie, hierdoor heb jij gelijk zicht op het einddoel van jouw (ver)bouwproject.

Interieur visualisatie voor elk soort kamer

Het hart van jouw huis, de woonkamer is het belangrijkste onderdeel van jouw huis. Waar het allemaal gebeurt en waar iedereen samenkomt. Met interieur visualisaties kan je al snel de volgende onderdelen bepalen:

Een goede nachtrust, een slaapkamer heeft altijd een essentie van rust, je slaapt er nou eenmaal. Met interieur visualisaties weet je gelijk of jij er tot rust komt:

 • Ruimte, genoeg loopruimte om het bed.
 • Kleuren, zachte tonen om rust te creëren.
 • Vloer, een groot vloerkleed zorgt voor extra sfeer.

 

Eten is wat allemaal doen, het brengt mensen dichter bij elkaar. Daarom is voor ons de keuken net zo belangrijk als je woonkamer. Drie tips voor slimme interieur visualisaties:

 • Open keuken, koken richting het woongedeelte.
 • Zitplek, ruimte om aan ‘t eiland te zitten.
 • Opbergruimte, beide zijden als opslag.

 

De gemiddelde badkamer in Nederland is niet zo groot. Hoe maak je nou optimaal gebruik van je badkamer en zorg je ervoor dat het zo groot mogelijk lijkt:
 • Kleuren, lichte tonen maakt het ruimer.
 • Texturen, egale tegels om rust te creëren.
 • Meubels, hangende elementen nemen minder ruimte in.

 

Interieur visualisatie

renders & impressies op maat
399 per visualisatie
 • Visualisaties op maat
 • De nieuwste technologieen
 • Snelle en transparante service

Welke Visualisatie het beste bij jou past?

Bekijk onze verschillende diensten en bepaal welke bij jou het beste past. Niet zeker of je de volledige documentatie hebt of heb je een vraag neem contact op!

Interieur visualisatie voor iedereen

Elke soort opdrachtgever kan interieur visualisatie gebruiken voor een betere presentatie.

Architecten schetsen van oudsher 2D plattegronden en aanzichten voor nieuwe woningen en renovaties. Deze geven huiseigenaren weliswaar inzicht in sommige verhoudingen, maar helpen hen niet altijd om goed voor te stellen hoe het er in werkelijkheid uit zal zien. Met het gebruik van een 3D visualisatie kunnen huiseigenaren een unieke kijk krijgen op hun toekomstige woning of renovatie.

Je kunt als huiseigenaar dus gebruik maken van interieur visualisaties en renders om te zien hoe jouw verbouwing zal worden. Ten tweede kun je jouw nieuwe droomhuis ontwerpen en het op een fotorealistische manier aan het licht laten brengen, nog voordat de ontwikkeling is begonnen. Particulieren gebruiken artist impressions vaak om goed met een aannemer af te kunnen stemmen wat hun einddoel is. Hierdoor zorg jij ervoor dat jullie constant op één lijn zitten tijdens de gehele verbouwing of renovatie.

Architecten zijn een van de grootste gebruikers van interieur visualisaties. Dit komt omdat het de belangrijkste besluitvormers helpt om het idee en de visie van de architect te begrijpen. Het belangrijkste is dat 3D rendering de sleutel is tot een gemakkelijke bouwvergunning en een zekere manier om uw volgende opdracht binnen te halen.

Architecten gebruiken vaak 3D renderings om de details te begrijpen van de ruimtes die worden ontworpen en om hun bedoelingen over te brengen aan hun klanten. Een architect gebruikt modelleersoftware om zijn concepten vast te leggen en te testen of het ontwerp is wat de klant wil en of het totaalbeeld overeenkomt met zijn visie. Eerst maken architecten ruw modellen van het ontwerpidee om vervolgens hiervan een interieur visualisatie te laten maken.

Projectontwikkelaars zijn andere grote gebruikers van interieur visualisaties. Dit komt omdat het gebruik van fotorealistische beelden van gebouwen en appartementen die nog niet gebouwd zijn, helpen om de verkoop veel sneller te laten verlopen. Een rendering van een woning zorgt ervoor dat de een potentiele koper al snel beeld krijgt wat het zal gaan worden.

Vastgoedontwikkelaars willen met behulp van marketing hun panden promoten die nog niet af zijn of nog niet gemeubileerd zijn. Aangezien fotografie vaak nog geen optie is, is CGI de beste oplossing. Werken met een 3D visualisatie studio zal twee doelen dienen. Ten eerste laat het de volledige potentie van onvoltooide ruimtes zien. Ten tweede kan het opties voor meubilair en lay-outs presenteren.

Vastgoedbeleggers zullen om vele redenen gebruik maken van een interieur visualisatie of men kan visualisaties gebruiken om beleggers binnen te halen. Beleggers zouden bijvoorbeeld een nieuw commerciel gebouw kunnen tonen dat reeds in de ontwikkelingsfase is. Hierdoor kunnen zij alvast interesse wekken bij het publiek.

Maar aan de andere kant kunnen vastgoedbeleggers ook heel voorzichtig zijn bij het kiezen van projecten. Een van de essentiële zaken om een belegger over de streep te trekken is een informatieve en visueel indrukwekkende presentatie. Visualisaties kunnen een zeer compleet beeld geven van een toekomstig gebouw of interieur. Het is zo informatief dat het geen enkele verbale uitleg nodig heeft en in minder dan een minuut elk detail van een ontwerp laat zien. 

Het vinden van het perfecte huis en het leven daarin voorstellen is moeilijk voor de meeste kopers. En het overtuigen van potentiële kopers om een lege, koude ruimte te kopen is een uitdaging voor makelaars. Net als de anderen gebruiken makelaars interieur visualisaties in hun werk omdat zij de woningen die zij proberen te verkopen in een veel aantrekkelijker licht kunnen tonen en op manieren die anders niet mogelijk zijn met alleen fotografie.

Aangezien vastgoed marketing steeds concurrerender wordt, is het belangrijk om moderne technologie te gebruiken om jezelf een voorsprong te geven op andere makelaars. Interieur visualisatie biedt een geweldige manier om een complex architectonisch ontwerp of renovatie idee te presenteren aan klanten of potentiële klanten.

Nieuw project?

Stuur ons een mail of mocht je andere vragen hebben, klik op de onderstaande knop en vul het formulier zo volledig mogelijk in.