Interieur 3D Impressies Transformatie

Interieur 3d impressies transformatie

Datum

17/08/2022

Client

M. Meijerink

In het sfeervolle Haarlem heeft ons team een bestaande garage omgetoverd tot een ruime 2-slaapkamer woning. Dit proces begon met een zorgvuldige opmeting van de ruimte, gevolgd door het leveren van de eerste 2D technische tekeningen. Echter, vanwege de standleiding moesten we aanpassingen doorvoeren. De initiële tekeningen voldeden niet, dus hebben we deze herzien. Het resultaat was een geoptimaliseerde layout die klaar was voor de volgende stap: het creëren van de interieur 3D impressies.

Vervolgens hebben we ons gericht op het maximaliseren van natuurlijk licht in de interieur visualisaties. We kozen voor een frontportaal met een tussenportaal voorzien van schuifdeuren. Deze strategische keuze in onze 3D renders was bedoeld om ruimte en lichtinval te optimaliseren. Tegelijkertijd wilden we een functionele ruimte creëren voor het ophangen van jassen. Vooral tijdens de winter of op regenachtige dagen is het prettig om niet direct de woonruimte te betreden.

Daarnaast was het belangrijk om een tussenruimte te creëren die niet ten koste ging van het licht. Door te kiezen voor een portaal met veel glas, hebben we een praktische oplossing gevonden die aan deze eis voldeed. Dit ontwerp idee werd prachtig weergegeven in de interieur 3D impressies dankzij het gebruik van de V-Ray plugin. Hierdoor kon de klant zich een helder beeld vormen van de uiteindelijke ruimte.

Tot slot, het project in Haarlem illustreert de kracht van goed uitgevoerde interieur 3D impressies. Het stelt ons in staat om een ruimte niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk te maken. Onze artist impressions helpen klanten om de potentie van een ruimte te zien en zich hun toekomstige thuis voor te stellen. Bent u ook op zoek naar een transformatie van uw ruimte? Neem contact met ons op voor een artist impression interieur die uw visie tot leven brengt.

Visualisaties nodig? Laat je woning stralen