Architectuur Visualisatie Winkel

Exterieur Visualisaties Doetinchem

Datum

22/07/2023

Client

F.F.I. Beheer

3D Architectuur visualisatie winkel

In Doetinchem, waar historie en vernieuwing elkaar ontmoeten, stond een pand op het punt van een significante metamorfose. Daarom heeft de opdrachtgever, geconfronteerd met de leegstand na het vertrek van een huurder, besloten om de nieuwe mogelijkheden te verkennen. Dankzij architectuur visualisatie winkel werden twee toekomstscenario’s geschetst: een retail winkel en een restaurant. Door beide opties uit te werken, werden zo zo de mogelijkheden van het pand te gevisualiseerd.

De eerste optie, de retail winkel, werd zorgvuldig in beeld gebracht. Dankzij de visualisaties werd het pand omgevormd tot een levendige commerciële ruimte. De doel van de transformatie was namelijk om de vernieuwing in kaart te brengen. Daarom zou het pand worden omgetoverd tot een moderne winkelervaring. Heldere verlichting en open ruimtes werden gevisualiseerd, waarbij producten op een aantrekkelijke wijze werden gepresenteerd. Daarnaast werd de tweede optie, het restaurant, met evenveel aandacht gevisualiseerd. De visualisaties onthulden een sfeervolle eetgelegenheid. Comfort en ambiance stonden voorop in het ontwerp.

De keuze tussen de retail winkel en het restaurant werd aan de opdrachtgever gepresenteerd. De architectuur visualisaties ondersteunden beide opties en illustreerden de potentie van het pand. Ze toonden aan hoe de ruimtes konden transformeren om nieuwe klanten aan te trekken en een nieuwe dynamiek op het Simonsplein te creëren. De visualisaties dienden als een krachtig instrument in het besluitvormingsproces, waardoor de opdrachtgever met vertrouwen een richting kon kiezen voor de toekomst van het pand. Ook op zoek naar exterieur visualisaties? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw locatie te bespreken!

Visualisaties nodig? Laat je woning stralen