3D Visualisatie Nieuwbouw Amsterdam

3D Visualisatie Nieuwbouw

Datum

20/09/2022

Client

R. Wijkstra

In IJburg, een vinex locatie in het oosten van Amsterdam, hebben we geholpen bij de 3D visualisatie van een nieuwbouw appartement. Allereerst hebben we de indeling in 2D geoptimaliseerd. Dit doen we voordat we aan de 3D renders beginnen om duidelijk alles uit te kaderen. Door de ruimtes in 2D uit te kaderen, konden we ons vervolgens concentreren op het creëren van een mood board om de gewenste look en feel van de woning vast te stellen.

Omdat het hele complex nog in aanbouw was, konden we de klanten helpen met artist impressions op basis van de plattegronden die ze hadden ontvangen. De 3D visualisatie nieuwbouw begon met het creëren van een 2D indeling om er zeker van te zijn dat alles zou passen. Nadat de indeling was vastgesteld, gingen we over op de 3D renders om alles alvast te visualiseren.

De klanten hadden al een duidelijk idee van het soort meubels dat ze wilden. Daardoor was het het proces van het maken van de 3D visualisatie nieuwbouw efficiënter. Hierdoor waren de renders in een mum van tijd klaar. Door de meubels die de klanten graag wilden in de renders op te nemen, kregen ze direct een gevoel bij de grootte van de ruimte. Dankzij de artist impressions konden ze ook gelijk de keuken in twee verschillende kleuren bekijken. Hierdoor hebben onze opdrachtgevers duidelijk een keuze kunnen maken.

Tot slot, dit project in IJburg illustreert de kracht van 3D visualisatie. Het stelt ons in staat om een ruimte niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk te maken. Hierdoor helpen onze 3D visualisaties klanten om de potentie van een ruimte te zien en zich hun toekomstige thuis voor te stellen. Bent u ook op zoek naar een transformatie van uw ruimte? Neem contact met ons op voor een 3D visualisatie nieuwbouw die uw visie tot leven brengt.

Visualisaties nodig? Laat je woning stralen