3D Visualisatie Interieur Kantoor

3D Visualisatie Interieur Kantoor

Datum

01/10/2022

Client

CORUM Asset Managment

In Zaandam, specifiek in de Russische Buurt, hebben we een unieke kans gekregen om een kantoorruimte volledig te transformeren met 3D visualisaties voor het interieur. Dit project was gericht op het visualiseren van de mogelijkheden voor een nieuwbouwappartement. CORUM Asset Management was op zoek naar een creatieve interpretatie van de ruimte. Met onze expertise in 3D visualisatie, waren we direct aan de slag gegaan om een initiële 3D ontwerp te creëren. Daarom konden we met ons ontwerp de potentie van deze ruimte verkennen.

Als eerst werd al snel duidelijk dat we de grote oppervlakte moesten verdelen in twee functionele zones. Dus hebben we bij deze 3D visualisaties gekozen voor een combinatie van een kantoorruimte en een yoga studio. Deze beslissing maakte het voor potentiële huurders meteen duidelijk wat de mogelijkheden waren met de ruimte. Dankzij onze interieur impressies kreeg een potentiële afnemer van de ruimte direct een beeld van hoe een lege ruimte ingedeeld zou kunnen worden. Door twee totaal verschillende functies te integreren, boden we huurders duidelijkheid dat de ruimte veelzijdig gebruikt kon worden.

Vanwege onze aanpak in de 3D visualisaties was het niet alleen praktisch, maar ook inspirerend. Het liet zien hoe flexibel een ruimte kan zijn. Tevens bood het de potentiële huurders de vrijheid om zich de ruimte eigen te maken. Onze artist impressions en 3D visualisatie interieur stelden ons in staat om een duidelijk en aantrekkelijk beeld te schetsen. Dit project in Zaandam is een perfect voorbeeld van hoe 3D visualisatie interieur een ruimte kan transformeren en potentiële huurders kan inspireren.

Tot slot, de 3D visualisatie interieur van dit project in Zaandam illustreert de kracht van visualisatie in de vastgoedmarkt. Het stelt ons in staat om niet alleen een ruimte functioneel te maken, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Onze 3D visualisaties helpen klanten om de potentie van een ruimte te zien. Bent u ook op zoek naar een transformatie van uw ruimte? Neem contact met ons op voor een 3D visualisatie interieur die uw visie tot leven brengt.

Visualisaties nodig? Laat je woning stralen