3D Renovatie Rotterdam Bovenwoning

Renovatie in Rotterdam

Datum

10/01/2022

Client

Rotterdam Urban Development B.V.

Deze 3D renovatie in Rotterdam van een 3-slaapkamer woning was zeker een uitdaging. De woning was in een vervallen staat toen we begonnen. De opdrachtgever had specifieke wensen. Hij wilde lichte kleuren en een strakke uitstraling in de 3D impressies. Ons team van Rendersopmaat.nl ging aan de slag. We wilden de klantwensen zo goed mogelijk in de visualisaties verwerken.

Het gebruik van 3D ontwerp en artist impressions was cruciaal. Hierdoor werd het einddoel duidelijk voor de aannemer. Zo kon hij efficiënt aan de slag met de renovatie in Rotterdam. De 3D inrichting hielp enorm bij het indelen van de ruimtes. Dit maakte het makkelijker om beslissingen te nemen. Bijvoorbeeld over de plaatsing van de eetkamer naast de keuken. Of de mogelijkheid om de werkplek te verplaatsen. Dit zou wel betekenen dat er een werkplek thuis verloren ging. Maar, de flexibiliteit die de 3D visualisaties boden, was van onschatbare waarde.

Een ruime slaapkamer met een op maat gemaakte kast was ook onderdeel van het ontwerp. Dit zorgde ervoor dat ruimtes met een schuin dak optimaal benut konden worden. Dankzij de visualisaties hebben we de ruimte optimaal kunnen benutten. Met behulp van V-Ray hebben we duidelijk de voordelen van een kast op maat hier kunnen laten zien. In de toekomst hopen we meer van dit soort toffe projecten te kunnen doen.

De recente renovatie in Rotterdam heeft ons op indrukwekkende wijze laten zien hoe waardevol 3D visualisaties kunnen zijn bij het realiseren van een project. Deze technologie heeft ons in staat gesteld om de visie van onze klanten tot leven te brengen, nog voordat de eerste steen werd gelegd. Het succes van deze renovatie in Rotterdam heeft ons team niet alleen geïnspireerd, maar ook gemotiveerd om onze vaardigheden en diensten verder te ontwikkelen. We kijken met veel enthousiasme uit naar de volgende uitdaging, vastberaden om nog meer indrukwekkende transformaties te realiseren.

Visualisaties nodig? Laat je woning stralen