3D Interieur Ontwerp Penthouse

Interieur impressies Breda

Datum

15/05/2023

Client

Pro Property B.V.

3D interieur ontwerp penthouse

In Breda kregen we de kans om een 3D interieur ontwerp voor een penthouse te visualiseren, dat elegantie en innovatie uitstraalt. Dit project omvatte verschillende ruimtes, elk met hun eigen unieke kenmerken. Specifiek, de woonkamer benadrukte ruimte en licht, waarbij meubelkeuze en kleurenschema’s zorgvuldig werden gekozen om een harmonieus geheel te vormen. De keuken, daarentegen, toonde een moderne en functionele ruimte waar design en gebruiksgemak samenkomen.

De slaapkamer en badkamer vereisten een andere benadering, waarbij comfort en ontspanning centraal stonden. De keuze van materialen, kleuren en indeling werd gedaan met een oog voor detail dat rust en sereniteit uitstraalt. Het balkon, met uitzicht over de stad, werd in de renders een uitnodigende buitenruimte die de connectie met de buitenwereld versterkt. Dit alles werd nauwkeurig weergegeven in onze visualisaties, waardoor het project zowel uitdagend als vervullend was.

Het penthouse, gelegen in het hart van Breda, straalt door ons 3D interieur ontwerp luxe en comfort uit. Elke kamer heeft zijn eigen charme en functie, wat nauwkeurig in onze renders is vastgelegd. In de woonkamer lag de nadruk op ruimte en licht, met een meubelkeuze en kleurenschema’s die een harmonieus geheel vormen. De keukenrenders tonen een moderne en functionele ruimte, waar design en gebruiksgemak hand in hand gaan, waardoor het geheel een innoverend karakter krijgt.

Elke ruimte binnen het penthouse heeft zijn eigen unieke charme en functionaliteit, wat een uitdaging vormde in onze visualisatie. De slaapkamer en badkamer zijn ontworpen met comfort en ontspanning als uitgangspunt, waarbij materialen, kleuren en indeling rust en sereniteit uitstralen. Het balkon, met zijn uitnodigende buitenruimte en uitzicht over de stad, versterkt de connectie met de buitenwereld. Deze gedetailleerde benadering in ons 3D interieur ontwerp zorgt ervoor dat elk aspect van het penthouse tot leven komt, waardoor een unieke en luxueuze woonervaring wordt gecreëerd.

Visualisaties nodig? Laat je woning stralen