3D Inrichting Bovenwoning

3D inrichting bovenwoning rotterdam

Datum

27/02/2022

Client

Rotterdam Urban Developments B.V.

In het bruisende Rotterdam, specifiek in de wijk Kralingen, hebben wij een 3D inrichting van een bovenwoning mogen vervullen. Aan de Oudedijk stond een herenpand dat toe was aan een grondige renovatie. Voor dit project hebben wij de eer gehad om de volledige interieur visualisaties te ontwikkelen. De klant had een duidelijke visie voor de renders van de bovenwoning. Hij wilde tevens dat wij onze expertise hierin meenamen. Daarom hebben onze 3D renders een cruciale rol gespeeld. De interieur visualisaties zorgde ervoor dat het bouwproces efficiënt verliep en voorkwamen veelvoorkomende problemen.

Nadat wij de eerste 3D modellen hadden gemaakt, werd al snel duidelijk wat de meest optimale indeling zou zijn. Daarnaast hebben we kleuren gekozen die aansluiten bij de huidige trends. Hierdoor kunnen kopers zich gemakkelijk inbeelden hoe de 3D inrichting van de bovenwoning in hun eigen stijl zou passen. Vooral, hebben we in het 3D ontwerp de badkamer strategisch tussen de slaapkamers geplaatst. Deze is ook voorzien van een dubbele douche, wat de ochtendroutine aanzienlijk vereenvoudigt.

Bovendien, tijdens de renovatie, werd de waarde van de 3D inrichting van de bovenwoning keer op keer bewezen. Het stelde ons daarom in staat om de visie van de klant tot in detail te realiseren en het bouwproces zonder onnodige vertragingen te laten verlopen. De klant kon dankzij de visualisaties de ruimte al ervaren. Zelfs voordat de renovatie voltooid was, wat een aanzienlijke meerwaarde bood.

Dit project in Rotterdam heeft ons team waardevolle inzichten gegeven in de kracht van 3D visualisaties. Ze zijn niet alleen een hulpmiddel voor efficiëntie tijdens het bouwproces, maar ze brengen tevens de 3D inrichting van een bovenwoning tot leven. We zijn enthousiast over de toekomstige projecten in Rotterdam waarbij we onze expertise in 3D visualisatie opnieuw kunnen inzetten. Met elke nieuwe opdracht streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te helpen hun droominterieur te visualiseren.

Visualisaties nodig? Laat je woning stralen