3D Interieur Penthouse Breda

Renders penthouse breda

Datum

15/05/2023

Client

Pro Property B.V.

Artist impressions interieur penthouse

In het prachtige Breda hebben wij onlangs de kans gekregen om een interieurproject te visualiseren dat zowel elegant als innoverend is. Het betrof een penthouse waarin verschillende ruimtes tot leven moesten komen in de renders. De opdracht was uitdagend en vereiste een grondige aanpak om de unieke kenmerken van elke ruimte te kunnen vastleggen.

Het penthouse, gelegen in het hart van de stad, straalt luxe en comfort uit. In de renders hebben wij de woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en balkon tot in detail vormgegeven. Elke kamer heeft zijn eigen charme en functie, en dit moest nauwkeurig worden weergegeven.

In de woonkamer lag de nadruk op ruimte en licht. De meubelkeuze en kleurenschema’s zijn zorgvuldig gekozen om een harmonieus geheel te vormen. De keuken renders tonen een moderne en functionele ruimte, waarin design en gebruiksgemak hand in hand gaan.

De slaapkamer en badkamer vereisten een andere aanpak. Hier stond comfort en ontspanning centraal. De keuze van materialen, kleuren en indeling is gedaan met een oog voor detail dat rust en sereniteit uitstraalt. Het balkon, met uitzicht over de stad, is in de renders een uitnodigende buitenruimte geworden, die de connectie met de buitenwereld versterkt.

deel