Nieuwbouw Appartement | Amsterdam IJburg

Nieuwbouw Appartement | Amsterdam IJburg

Nieuwbouw Appartement Amsterdam

Date
20/01/2022
Client
R. Wijkstra

3D inrichting nieuwbouw in amsterdam

In IJburg, een vinex locatie in het oosten van Amsterdam, hebben wij geholpen bij de 3D visualisaties en 3D indeling voor een nieuwbouw appartement. We zijn natuurlijk de indeling gaan optimaliseren in 2D voordat we met de renders zijn begonnen. Doordat we in 2D de ruimtes hebben kunnen uit kaderen, was het alleen nog nodig een moodboard op te stellen voor de look en feel van de woning. De eigenaren van de woning waar al snel over eens dat ze een lichte leefruimte willen.

Aangezien het gehele complex nog in bouw stond, konden wij ze helpen met een 3D model op basis van de plattegronden die ze hadden gekregen. Eerst hebben we een 2D indeling gecreëerd om er zeker van te zijn dat alles zou passen. Nadat de indeling stond, zijn we over gegaan op het renderen van de bijbehorende meubels. De klanten wisten al duidelijk wat voor soort meubels ze wilden. Hierdoor waren de renders binnen een mum van tijd klaar. Zo krijg je gelijk gevoel bij de grootte van een ruimte op basis van de meubels die je graag wilt.

Verder hebben we gelijk even gekeken wat we met de keuken konden doen. Je ziet tegenwoordig dat donkere keukens vaak voorkomen in een moderne design. Om toch even te bepalen of een lichte keuken ook niet zou werken hebben we de kleur van de keuken verandert. Hierdoor kan je al snel zien wat voor effect het heeft op de algehele ruimte. Een donkere keuken kan veel licht opnemen. Dat was hier geen probleem, aangezien er grote raampartijen aanwezig zijn. Hierdoor konden de opdrachtgevers ook gelijk bepalen wat ze beter kunnen doen om de kleuren van de keuken af te kunnen stemmen op de rest van de woning.

Benieuwd wat wij voor jouw
kunnen betekenen?