Keuken Renovatie | Amsterdam Museumkwartier

Keuken Renovatie | Amsterdam Museumkwartier

Keuken Renovatie Amsterdam

Date
27/05/2022
Client
JFPE B.V.

3D ontwerp keuken in amsterdam

Voor dit project in Amsterdam hebben wij voor een heel mooi herenpand de keuken mogen visualiseren. In het Museumkwartier in Amsterdam, om de hoek van het Vondelpark, staat deze nieuwe prachtige SieMatic keuken. Voor de woning was de aannemer opzoek naar goede 3D visualisaties. Zo kon hij zijn opdrachtgever een duidelijk beeld geven over hoe de keuken eruit zou komen te zien. Hierdoor heb je met een 3D ontwerp, voordat je gaat beginnen, de meeste problemen of twijfels al opgelost.

Nadat we een aantal 3D modellen hadden besproken, was al gauw duidelijk dat de eerste opstelling die door de keukenboer was opgesteld, niet perse de beste opstelling was. Daarom hebben we in eerste instantie met een 2D plattegrond een nieuwe indeling getekend. Dit ontwerp is vervolgens omgezet naar een 3D ontwerp. Daarna zijn we met 3D modellen gaan bekijken wat de ultieme opstelling was. Na wat heen en weer schuiven, kwamen we erachter dat de keukenboer het keukeneiland veels te groot had getekend. Hierdoor kon je niet echt een mooie eettafel in de aangrenzende eetkamer kwijt. Uiteindelijk zijn we zo tot dit geweldige resultaat te komen.

Aangezien de keuken tegen een gevel aanstaat met veel licht, was het natuurlijk makkelijk om voor een donkere keuken te gaan. Het donkere hout gaat naadloos over op het mooie dekton marmer look. De aannemer heeft dankzij onze visualisaties zijn klant duidelijk kunnen aangeven wat het eindresultaat zou worden, en zo elke vorm van twijfel weg kunnen halen. Heb jij ook problemen met het indelen van je keuken, laat ons een 3D ontwerp maken en creëer duidelijkheid met wat je met je ruimte kan doen.

Benieuwd wat wij voor jouw
kunnen betekenen?