Kantoor Inrichting | Zaandam Russische Buurt

Kantoor Inrichting | Zaandam Russische Buurt

Kantoor Inrichting Zaandam

Date
01/03/2022
Client
CORUM Asset Managment

3D inrichting kantoor in zaandam

Voor deze toffe locatie in Zaandam kregen wij de kans om de kantoor gelegen in de Russische Buurt volledig te visualiseren. Midden in Zaandam is dit kantoor te vinden, voor de visualisaties was CORUM Asset Management opzoek naar een interpretatie van wat er met de ruimte mogelijk is. Met onze 3D renders zit je gelijk aan het goede adres. We zijn gelijk aan de slag gegaan met een intiëel 3D ontwerp om alvast te bepalen wat er met deze ruimte mogelijk was.

Al snel was het duidelijk dat we twee functies aan de grote oppervlak moesten toekennen. Wij hebben in deze situatie gekozen voor een kantoorruimte en een yoga studio. Hierdoor is er voor potentiële huurders gelijk duidelijk wat er met de ruimte mogelijk is. Dankzij onze 3D inrichting heeft een potentiële afnemer van de ruimte gelijk beeld van hoe een lege ruimte ingedeeld zou kunnen worden. Door twee totaal verschillende functies te kiezen hebben huurders gelijk duidelijkheid dat je alle kanten op kan gaan. De ruimte is namelijk groot genoeg om meerdere functies te accomoderen.

Qua inrichting misten we hoogte, die wel nog te winnen was. Daarom hebben we er gelijk voor gekozen om de systeemplafond er uit te jagen. Systeemplafonds zijn niet meer van deze tijd, een open industriële look zorgt er niet alleen voor dat de ruimte meer lucht en hoogte vergaart, maar tevens een stoere uitstraling krijgt. Vandaar hebben wij in deze beelden gekozen voor een open plafond. Veel bedrijven en organisaties kiezen ervoor om juist voor een open plafond te gaan. De ruimte die je hier mee wint biedt veel meer voordelen in plaats van een laag systeem plafond.

Benieuwd wat wij voor jouw
kunnen betekenen?