Bovenwoning Renovatie | Rotterdam Kralingen

Bovenwoning Renovatie | Rotterdam Kralingen

Bovenwoning Renovatie Rotterdam

Date
27/09/2021
Client
Rotterdam Urban Developments B.V.

3D inrichting bovenwoning rotterdam

Voor dit project in Rotterdam hebben wij voor een fraai herenpand de volledige 3D woning visualisaties mogen afbeelden. In het hartje van Kralingen de hoek van de Oudedijk, staat deze prachtige woning. De klant wou graag dat we mee dachten bij het inrichten van de nog op te leveren woning. De 3D renders hebben ervoor gezorgd dat het gehele bouwproces efficient liep. Veel kinken in de kabels waren er al uit, voordat de bouw gestart was.

Onze styliste de juiste inrichting gekozen om een zo groot mogelijk publiek aan te spreken. Nadat we een eerste versie aan 3D modellen hadden gecreëerd, werd het al snel duidelijk wat de optimale indeling zou worden om zo veel mogelijk ruimte te behouden. Daarna hebben we gekeken naar welke kleuren het best passen bij de huidige trend waar kopers genoeg ruimte hebben om zich voor te stellen hoe de woning bij hun zou kunnen aansluiten. In het 3D ontwerp is gekozen om de badkamer tussen de slaapkamers in te plaatsen. Met een dubbele douche heb je nooit meer last wie als eerst kan douchen.

De woning heeft een fraai dakterras waar genoeg ruimte is om zomers met familie en vrienden lekker te kunnen barbecueën. Verder heeft de woning twee ruime slaapkamers die ook deels voorzien zijn van kleur, dit houdt het wat speelser en laat zien dat je nog met de ruimtes kan spelen. Door de woonkamer niet te groot te maken, is het mogelijk om nog een werkhoek te creëren. Dit is tegenwoordig een must in elke woning. Verder hebben we de keuken niet te groot gemaakt. Bij de eetkamer heb je nog een kastenwand waar je jouw keukenapparatuur kwijt kan.

Benieuwd wat wij voor jouw
kunnen betekenen?