Benedenwoning Renovatie | Rotterdam Kralingen

Benedenwoning Renovatie | Rotterdam Kralingen

Benedenwoning Renovatie Rotterdam

Date
22/08/2022
Client
Rotterdam Urban Developments B.V.

3D interieur benedenwoning rotterdam

Voor dit schitterend project in Rotterdam hebben wij voor een enkel benedenwoning met hoge plafonds omgetoverd tot een dubbele benedenwoning. In het hartje van Kralingen achter de Voorschotenlaan staat deze geweldige woning. De opdrachtgever heeft de de woning uit laten diepen. Hierdoor kwam er nog meer hoogte vrij en was er dus ruimte om een verdieping in te plaatsen. De 3D artist impressions laten duidelijk zien waar de woning naar toe gaat.

Ook al komt er niet heel veel licht binnen, krijg je, door de juiste kleuren te kiezen, toch een lichte woning. Het gebruik van een lichte vloer die in de lengte van de woning is gelegd zorgt voor extra diepte in het pand. Door de 3D visualisaties is het voor een koper ook gelijk duidelijk wat de mogelijkheden zijn. Tevens hebben we de woning niet te druk versiert. Zo houdt de koper ruimte om zijn inrichting in te kunnen beelden. Door de keuken eerst te animeren was het makkelijker bepalen waar de keuken nou geplaatst moest worden. Hierdoor sluiten de kamer naadloos op elkaar aan en tevens ook de interieur visualisaties.

De woning heeft een fijne woonkamer en ruimte genoeg voor een grotere eettafel. Door juist voor een kleinere eettafel te gaan, behoudt je wat meer lucht in de woning. Hierdoor voelt de woning minder krap. Onze klassieke Nederlandse herenpanden zijn niet de breedste woningen, maar door gebruik te maken van de diepte, zorg je ervoor dat je het beste eruit haalt. De badkamer is voorzien van alle gemakken en heeft een gietvloer om koude tegels te voorkomen. Beide slaapkamers hebben een groot bed met genoeg ruimte om aan beide kanten in te kunnen stappen. Wil jij ook weten wat je met jou ruimte kan doen, stuur ons een berichtje!

Benieuwd wat wij voor jouw
kunnen betekenen?